veerboot Zeebrugge

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Zeebrugge Routes

Speciale aanbieding

Bent u op zoek naar een overtocht van of naar Zeebrugge? Op deze pagina vindt u alle praktische informatie. Bekijk de dienstregelingen van verschillende veerboot maatschappijen en boek direct bij AFerry.

Van Zeebrugge naar ...

P&O Ferries vaart de overtochten vanaf Zeebrugge naar het Engelse Hull. De heenreis duurt in totaal ongeveer 14 en een half uur. De terugweg is korter en bedraagt 14 uur. Gedurende de reis hoeft u zich niet te vervelen, want er zijn genoeg activiteiten aan boord om het een onvergetelijke overtocht te maken.

  • veerboot Zeebrugge
  • veerboot Zeebrugge
  • veerboot Zeebrugge

Faciliteiten in de haven van Zeebrugge

In de ferry haven van Zeebrugge zijn een aantal winkeltjes met souvernirs, leesmateriaal en snacks te vinden. Ook is er een cafe in de terminal. Faciliteiten voor minder validen omvatten onder meer rolstoeltoegang tot alle gebieden van de ferry haven, evenals hulp bij het inschepen. Passagiers wordt geadviseerd om bij het reserveren een eventueel verzoek tot assistentie door te geven.

Routebeschrijving naar de haven van Zeebrugge

Per Auto:

De ferry terminal van P&O Ferries ligt bij de Buitenhaven, Leopold II Dam (Havendam). Volg vanuit Zeebrugge de borden 'Zone 1', 'Car ferries' en 'P&O Ferries/Hull'. De ferry terminal van Norfolkline vindt u op de Doverlaan 7 (Haven 113) in Zeebrugge.

Zeebrugge Kaart

Bekijk map

Havenadres

Leopold II Dam 13 (Havendam), B 8380, Belgium

P&O Ferries

Leopold II Dam 13 (Havendam), B 8380, Belgium

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen