veerboot Vulcano

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Vulcano Routes

Boek een veerboot naar Vulcano met AFerry.be. Neem de veerboot naar Vulcano met de veerbootmaatschappij SNAV vanuit de haven van Napels. Boek een veerboot van/naar Vulcano veilig en in real time op AFerry.be. Vraag nu snel en gemakkelijk online de prijs op voor uw overtocht van/naar Vulcano op AFerry.be.

Speciale aanbieding

  • veerboot Vulcano
  • veerboot Vulcano
  • veerboot Vulcano
Vulcano, een van de zeven Lipari Eilanden (ook wel Eolische Eilanden genoemd), wordt vaak geindentificeerd met Vulcan, in de oude Romeinse mythologie de god van het vuur. Vulcano is met uitzondering van de maanden Mei -September een rustige plaats. Vulcano is nog vrij onbedorven. In plaats van grote hotels, vindt u hier alleen wat kleine hotelletje en kamers die u kunt huren. Vulcano is klein maar gezellig met een aantal uitstekende openluchtcafe's. De belangrijkste bezienswaardigheid is de krater op Vulcano.

Vulcano Kaart

Bekijk map

Havenadres

SNAV

Molo di Levante, 98050, Italy

Liberty Lines

, 98050 Vulcano Porto ME, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen