Volos Boten

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Volos Routes

Let op: op dit moment worden er geen ferry overtochten aangeboden op AFerry vanuit de ferry haven van Volos.

Boek online ferries vanuit Volos op AFerry. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om ferries vanuit Volos te boeken zoals speciale aanbiedingen voor Volos ferries en een overzicht van de voordeligste tarieven voor Volos ferry overtochten. Boek vandaag nog veilig en vertrouwd online ferries vanuit de haven van het eiland Volos naar verschillende bestemmingen in Griekenland zoals Agios Konstantinos en Alonissos. De ferry overtochten vanaf Volos in Griekenland worden ferrymaatschappij Hellenic Seaways.

Speciale aanbieding

  • Volos Boten
  • Volos Boten
  • Volos Boten

Ferries Skiathos

Hellenic Seaways vaart geregeld van Volos naar Agios Konstantinos en Alonissos. Volos behoort tot de eilandengroep de Noordelijke Sporaden in het noordwesten van de Egeïsche Zee. Hellenic Seaways biedt tickets aan voor ferries vanuit Volos tegen zeer voordelige tarieven. Boek nu eenvoudig en veilig online de voordeligste tarieven op AFerry.

Volos Kaart

Bekijk map

Havenadres

Hellenic Seaways

Volos Port, Kentriki Provlita, Volos 38500, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen