Virtu Ferries veerboot

Virtu Ferries
kaart

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Reserveer uw ferry tickets nu online op AFerry en geniet van een onvergetelijke reis aan boord van één van de comfortabele Virtu Ferries schepen. Virtu Ferries verzorgt snelle en comfortabele ferry overtochten naar Sicilie. Een Virtu Ferries ferry biedt verschillende faciliteiten en activiteiten geschikt voor iedere leeftijdsgroep. Om eenvoudig prijzen en routes van de Virtu Ferries te vergelijken kunt u gebruik maken van het bovenstaande prijsvergelijkingssysteem. Boek Virtu Ferries ferry overtochten naar Catania, Pozzallo en Valletta. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Virtu Ferries bovendien met Grimaldi Lines en Tirrenia di Navigazione om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Welke route u ook kiest met Virtu Ferries reist u in alle comfort wetende dat u een geweldige deal krijgt bij AFerry.

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 60 minuten voor vertrek in te checken, voor alle overige passagiers geldt 90 minuten voor vertrek.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Virtu Ferries Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Virtu Ferries veerboot

  Video

  Virtu Ferries YouTube Video

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen