Vila do Porto Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Vila do Porto Routes

Speciale aanbieding

Villa do Porto een haven op het eiland Santa Maria. Het eiland behoort tot een van de 9 eilanden van de Azoren. De Azoren liggen op ongeveer 1370 kilometer ten westen van Portugal. De Azoren staan bekend om de fantastische stranden waar u lekker tot rust kan komen. De overtochten tussen de verschillende eilanden in de Azoren worden uitgevoerd door Atlanticoline. Op deze pagina vind u informatie over de dienstregeling van de maatschappij, alsmede de prijzen en eventuele speciale aanbiedingen.

  • Vila do Porto Boten
  • Vila do Porto Boten
  • Vila do Porto Boten

Ferries van en naar Villa do Porto

Via Atlanticoline kunt u zowel als voetganger als met een motorvoertuig de oversteek maken tussen de eilanden in de Azoren. Er zijn drie boten: Santorini, Ariel en Hellenic Wind. Aan boord vind u catering, winkels en voldoende comfortabele stoelen zodat u kunt genieten van de prachtige uitzichten.

Vila do Porto Kaart

Bekijk map

Havenadres

Atlânticoline

Porto de Vila do Porto, 9580 - Vila do Porto, Ilha de Santa Maria, Portugal

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen