Venezia Lines

Venezia Lines
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Venezia Lines verzorgt sinds 2003 ferry overtochten en verbindt Italië met Kroatië en Albanië. Venezia Lines is eigendom van Virtu Ferries Ltd Malta en het Venetiaans openbaar vervoersbedrijf ACTV. Virtu Ferries verzorgt al meer dan 20 jaar fast ferry overtochten. Venezia Lines opereert vanuit twee kantoren, een in Venetië en een in Porec.

Overzicht

Check-in informatie

Print aub deze per e-mail ontvangen boekingsbevestiging want dit is uw betalingsbewijs en geef deze af bij de incheckbalie.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Venezia Lines Routes

  Aan boord bij Venezia Lines

  De Venezia Lines Air Cushion Catamarans, San Frangisk en San Pawl, vertegenwoordigen een nieuw concept in het passagiersvervoer over zee. Door het combineren van de meest geavanceerde eigenschappen van de catamaran en de hovercraft zijn opmerkelijke verbeteringen bereikt: hogere snelheid, minder brandstofverbruik, minder lawaai, minder golfslag, betere manoeuvreerbaarheid, meer passagierscomfort en veiligheid.

  Sinds 2006 heeft Venezia Lines drie fast ferries in haar beheer waarmee zij passagiers, auto's en kleine bestelwagens vervoerd. Aan boord kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten zoals ruime en luxe lounges, bars en restaurants met airconditioning en winkeltjes.

  Zoek nu online de beste prijs op voor uw Venezia Lines ferry overtocht en boek uw ferry ticket direct en online op AFerry.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen