veerboot Venetie

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Venetie Routes

Speciale aanbieding

Ferry haven Venetië

Boek uw ferry overtocht tussen Venetië in Italië en de ferry haven van Corfu, Igoumenitsa en Patras in Griekenland, Lussino, Pula, Porec, Rabac en Rovigno in Kroatië en Piran in Slovenië met de veerbootmaatschappij Minoan Lines, Anek Lines en Venezia Lines op AFerry.

De populaire en drukke ferry haven van Venetië ligt in het noordoosten van Italië. De haven ligt dichtbij de stad Venetië en al haar bezienswaardigheden.

Venetië is gebouwd op 118 eilanden die worden gescheiden door 177 smalle kanalen en een groot kanaal, het bekende Grand Kanaal, de hoofdverkeersader van de stad. Venetië is met de stad Mestre op het vasteland verbonden via een weg en spoorweg. De waterwegen van Venetië domineren de stad. U zult merken dat het geluid van het water dat tegen de ligplaatsen slaat en het gezoem van de vaporettos (waterbussen) vrijwel voortdurend op de achtergrond aanwezig is.

In Venetië kunt u tal van prachtige kerken, paleizen en pleinen bewonderen. Enkele bijzondere kerken en paleizen zijn de Basiliek van Santa Maria della Salute, de Santa Maria dei Miracoli kerk, het Palazzo Vendramin-Calergi en het Palazzo Ducale.

  • veerboot Venetie
  • veerboot Venetie
  • veerboot Venetie

Ferry haven Venetie faciliteitenDe ferry haven van Venetië is goed gestructureerd, modern en functioneel. Het heeft tal van faciliteiten en diensten zoals een informatiepunt, winkels, restaurants en sanitaire voorzieningen. In de haven van Venetië is parkeergelegenheid voor zowel kort als lang parkeren bij de terminals. Er zijn parkeerplaatsen gereserveerd voor mindervaliden.

De passgiersterminals zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Passagiers wordt aangeraden om bij de reservering speciale behoeften aan te geven zodat assistentie, indien nodig, geregeld kan worden.

Ferry haven Venetie routebeschrijvingPer Auto
Neem de afslag Venezia-Mestre vanaf snelweg A4 Milano - Trieste en volg de borden naar de haven voor toeristisch verkeer. Ga de Ponte della Libertà (Vrijheidsbrug) over en sla rechts af bij de stoplichten en rij door tot u de ingang van de ferry haven van Venetië ziet.

U kunt de ferry haven van Venetië makkelijk bereiken vanaf de luchthaven Marco Polo en het station Mestre per taxi, watertaxi, waterbus of bus.

Vraag nu een prijs op online voor uw Venetië ferry overtocht en boek uw ferry tickets online op AFerry!

Venetie Kaart

Bekijk map

Havenadres

ANEK Superfast

Fusina Ferry Terminal, Via dellâ Elettronica, 30176 Fusina (Venezia), Italy

Atlas Kompas

S. Basilio Terminal, Fondamenta Zattere Al Ponte Lungo, Venice, 30123 Venezia, Italy

Minoan Lines

Venice Ro-Port MoS S.C.p.A., Via Autostrade del Mare (Via dell'Elettronica s.n.c.), 30176, Venezia - Fusina

Commodore Cruises

30123, Venezia, Italy

Venezia

Stazione Marittima San Basilio, 30123 Venezia, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen