veerboot Valencia

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Valencia Routes

Speciale aanbieding

Boek een veerboot naar Valencia met Trasmediterranea of Balearia op AFerry.be. Boek een veerboot naar Valencia van het eiland Ibiza of Mallorca. Boek een veerboot van/naar Valencia veiling online en in real time.
  • veerboot Valencia
  • veerboot Valencia
  • veerboot Valencia
Valencia, de op twee na grootste Spaanse stad, is beroemd om de oranjekleurige boomgaarden, de schoonheid van de stranden, paella (rijstschotel met kip of zeefruit) en het fallas festival in Maart. Het festival is het unieke fiesta van de heilige Josef. Enorme papier-mache beeldwerken worden verbrand tijdens het fiesta.

In het centrum van Valencia vindt u een Middeleeuwe kathedraal met een achthoekige klokkentoren, El Miguelete, indrukwekkende stadspoorten en andere monumenten.

De culturele rijkdom van Valencia biedt tal van interessante bezienswaardigheden. Daarbij biedt de stad een goede infrastrutuur voor een zakenreis, een netwerk van accommodaties bij de schone stranden, talrijke natuurreservaten en fiesta's en rijke gastronomie.

Valencia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Estación Maritima, Muelle de Turia s/n , C.P. 46024, Spain

Trasmediterranea

Est. Marítima. Muelle de Poniente, C.P. 46024, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen