Veerboot Tunesie

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Tunesie

Boek nu veilig en vertrouwd uw Tunesie ferry overtocht online op AFerry. AFerry heeft altijd goedkope prijzen voor Tunesie veerboten, zodat u ontspannen kunt reizen, wetende dat u een goede deal hebt gekregen. Tunesie veerboten varen vanuit 2 veerhavens - Tunis en Zarzis. U kunt een veerboot boeken naar Tunesie vanuit 3 regio's / landen - Frankrijk, Italie en Sicilie. Er zijn 6 veerbootroutes naar Tunesie, inclusief Civitavecchia - Tunis, Genua - Tunis, Marseille - Tunis, Marseille - Zarzis en Palermo - Tunis.

Tunesie Veerbootmaatschappijen

Veerboten naar Tunesie worden geëxploiteerd door 4 Veerbootmaatschappijen - Corsica Linea, CTN, Grandi Navi Veloci en Grimaldi Lines. Omdat er 4 veermaatschappijen en 6 veerroutes zijn, kunnen het vergelijken van prijzen en tijden erg handig zijn om u te helpen de beste prijs te krijgen op het beste moment om aan uw plannen te voldoen. Bedrijven zoals CTN, Grandi Navi Veloci en Grimaldi Lines bieden onovertroffen diensten en je voelt je alsof je op vakantie bent, het moment dat je aan boord stapt. Reizen naar Tunesie is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Speciale aanbieding

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Salerno - Tunis
(Grimaldi Lines)
€ 206
  • Geboekt: donderdag 14 mei 2020
  • Reizen: zaterdag 27 juni 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
  • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry
  • Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website
  • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen