TT Line

TT Line
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

TT Line is een particuliere scheepvaartonderneming en exploiteert een rechtstreekse ferry verbinding tussen Duitsland en Zuid-Zweden sinds 1962. Met een gemiddelde leeftijd van zeven jaar, behoren de TT Line ferries tot een van de modernste vloten in de regio.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 1 uur voor vertrek in te checken.

routes:
8
Kortste oversteek:
Rostock - Trelleborg
1 uur 30 min
Meest populaire route:
Rostock - Trelleborg
goedkoopste:
Rostock - Trelleborg
€ 155*
*Prijs op basis van:
  • Auto + 3
  • Geboekt: maandag 14 september 2020
  • Reizen: vrijdag 2 oktober 2020

Speciale aanbieding

TT Line Routes

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Rostock - Trelleborg
(TT-Line)
€ 155
  • Geboekt: maandag 14 september 2020
  • Reizen: vrijdag 2 oktober 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 3
Trelleborg - Rostock
(TT-Line)
€ 187
  • Geboekt: zaterdag 19 september 2020
  • Reizen: vrijdag 2 oktober 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 1
Aan boord bij TT Line

In totaal varen er zes ferries op de route Travemünde - Trelleborg en Rostock - Trelleborg. Op het traject tussen Travemünde - Trelleborg exploiteert TT Line vier zogenaamde ecologische "groene ferries". Op deze route varen niet alleen de moderne Jumbo-Liners Nils Holgersson en Peter Pan, maar ook de combicarriers Robin Hood en Nils Dacke. Op de veerdienst Rostock - Trelleborg, in gebruik sinds 1992, varen de Ro Ro ferries Tom Sawyer en Huckleberry Finn. Sinds 2003 is er een speciale vrachtveerdienst die vaart tussen tussen Travemünde en Helsingborg. Op deze route varen de "groene ferries" Robin Hood en Nils Dacke.

U kunt aan boord van de ferries gebruik maken van tal van faciliteiten zoals panoramische bars en restaurants, verschillende soorten luxueuze hutten, lounges met een prachtig zicht op de Oostzee, entertainment en diverse winkeltjes.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen