Tsushima Boten

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Tsushima veerhaven ligt op het kleine IJsland Tsushima tussen Zuid-Korea en Japan. U kunt tickets van Tsushima boeken met AFerry

Speciale aanbieding

  • Tsushima Boten
  • Tsushima Boten
  • Tsushima Boten

Tsushima havenfaciliteiten

Er zijn fundamentele havenfaciliteiten in Tsushima haven, maar je hoeft niet ver te reizen om de plaatselijke voorzieningen te vinden in de havenstad Izuhara waar u moderne hotels en restaurants vindt.

Vervoer naar Tsushima

Vanwege de omvang van Tsushima, is de haven, in het centrum van Izuhara gemakkelijk bereikbaar vanuit alle hoeken van het eiland.

Over Tsushima

Het ligt tussen Zuid-Korea en Japan, Tsushima heeft invloeden van beide culturen, wat uw ervaring al de meer divers maakt. Het eiland staat bekend om haar begeleid vissen en wandeltochten als onderdeel van avontuurlijke arrangementen.

Tsushima Kaart

Bekijk map

Havenadres

Kobee

817-0016 Nagasaki-ken, Tsushima-shi, Izuharamachi Higashizato, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen