veerboot Troon

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Boek een veerboot van Troon naar Larne of Belfast in Noord Ierland, besluit om een veerboot van Troon te boeken met Hoverspeed of P&O Irish Sea. Boek een veerboot van Troon met AFerry.be.

Speciale aanbieding

  • veerboot Troon
  • veerboot Troon
  • veerboot Troon
Het Clyde resort in Troon heeft een aardig en welvarend centrum. Hier vindt men de Royal golf course waar de British Open vaak is gespeeld. Het strand is een van de grootste van Schotland met zandbanken die zich ver uitstrekken. Een nieuwe catamaran dienst naar Ierland vertrekt sinds kort vanuit deze haven. Net voor de kust ligt, een vogelreservaat.

Routebeschrijving

Per Auto

Gelegen noordelijk van Ayr & Prestwick aan de Westkust van Schotland, kan de haven van Troon worden bereikt via de A78 vanuit Irvine in het Noorden & via de A77 vanuit Ayr, of vanuit Kilmarnock in het Westen. Volg vervolgens de borden naar de Ferry Port.

Troon Kaart

Bekijk map

Havenadres

P&O Ferries

Arran House, 100 Port Ranald Drive, Troon, Ayrshire, KA10 6HH, Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen