veerboot Trelleborg

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Trelleborg Routes

Ferry haven Trelleborg

Boek uw ferry overtocht tussen Trelleborg in Zweden en de ferry haven van Rostock, Sassnitz and Travemunde in Duitsland met de veerbootmaatschappij Scandlines en TT Line op AFerry.

De ferry haven van Trelleborg ligt bij Trelleborg, de meest zuidelijk gelegen stad in Zweden. De haven van Trelleborg is één van de grootste ferry- en RoRo-havens in Scandinavië. Elk jaar wordt er bijna 11 miljoen ton aan goederen verwerkt (import en export) en passeren meer dan 2 miljoen passagiers de haven.

Met een groot aantal veerdiensten perdag doet Trelleborg dienst als een continentale brug en verbindt zo Scandinavië met het vasteland van Europa.

In de 10de eeuw werd Trelleborg veroverd door Deense Vikingen. Later werd het door het Deense Koningshuis aan de Zweedse Prins Valdemar gegeven als huwelijkscadeau. Uiteindelijk werd Trelleborg toch weer heroverd door de Denen totdat zij in de oorlog van 1658 de gehele provincie Skåne definitief aan Zweden verloren.

U vindt bij Trelleborg prachtige zandstranden en tal van interessante bezienswaardigheden zoals een 1000 jaar oude vikingburcht, megalithische grafkelders en het Trelleborg Museum.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Rostock - Trelleborg
(Stena Line)
€ 159
  • Geboekt: zaterdag 29 augustus 2020
  • Reizen: vrijdag 25 september 2020 - donderdag 8 oktober 2020
  • Auto + 2
Rostock - Trelleborg
(TT-Line)
€ 57
  • Geboekt: woensdag 2 september 2020
  • Reizen: zondag 4 oktober 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2

Speciale aanbieding

  • veerboot Trelleborg
  • veerboot Trelleborg
  • veerboot Trelleborg

Ferry haven Trelleborg faciliteitenDe ferry haven van Trelleborg is groot en heeft tal van faciliteiten zoals een snackwinkel, een wisselkantoor, openbare telefoons, toiletten en een comfortabele lounge.

Ferry haven Trelleborg routebeschrijvingPer Auto
Vanuit Malmö neemt u snelweg 6/22 richting Trelleborg en vervolgens volgt u de borden richting de ferry terminal.
Vanuit Ystad neemt u weg 9 rechtstreeks naar de ferry haven.

Per Trein/Bus
De Zweedse spoorwegmaatschappij Staens Järnvägar onderhoudt treindiensten naar het Centraal Station in Malmö. Van daar neemt u bus nr. 146 naar Trelleborg Övre (vanaf hier is het nog ong. 10 min. lopen naar de ferry terminal).

Trelleborg Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

Terminal Building, Travemündeallén / Kontinentplan, 23123 Trelleborg, Sweden

TT-Line

Terminal Trelleborg (TT-Line), Travemündebron, S-23122, Sweden

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen