veerboot Travemunde

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Travemunde Routes

Boek een veerboot van Travemunde in Duitsland naar de haven van Trelleborg in Zweden met de veerbootmaatschappij TT-line. Boek een overtocht van/naar de Duitse haven Travemunde online.
Boek online een veerboot van Travemunde met AFerry.be.

Speciale aanbieding

  • veerboot Travemunde
  • veerboot Travemunde
  • veerboot Travemunde
Travemünde heeft u van alles te bieden: evenementen in de open lucht, romantiek, cultuur en sport. U kunt fietstochten maken, of een tocht in een door paarden voortgetrokken rijtuig, wandelen over de strandboulevard, winkelen op de Vorderreihe of genieten van het 4,5 km lange strand. Dit strand is breder dan elk ander strand aan de Duitse Baltische kust.

Routebeschrijving:
Per auto:
Neem Autobahn A1 en volg de borden richting 'Luebeck-Travemunde-Skandinavienkai'. Deze weg brengt u rechtstreeks bij ferry terminal.
Per trein:
De Duitse spoorwegmaatschappij Deutsche Bahn AG onderhoudt een treindienst die via het centraal station van Luebeck rechtstreeks naar Luebeck-Travemunde Skandinavienkail, dat bij de ferry terminal ligt, rijdt.

Travemunde Kaart

Bekijk map

Havenadres

Finnlines

Skandinavienkai, Zum Hafenplatz 1, Travemünde, 23570, Germany

Stena Line

Skandinavienkai, Zum Hafenplatz 1, Travemünde, 23570, Germany

TT-Line

TT-Line, Fähranleger Travemünde, Zum Hafenplatz 1, Lübeck-Travemünde, 23570, Germany

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen