Trasmediterranea (Transmed) veerboot

Trasmediterranea
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

De veerbootmaatschappij Trasmediterranea (Trasmed) werd in 1917 opgericht in Barcelona. Trasmediterránea heeft een van de meest moderne en best uitgeruste ferry vloten van heel Europa. De ferries zijn voorzien van de nieuwste technologische snufjes als het gaat om veiligheid en de kwaliteit van de diensten aan boord.

Ferry Routes Trasmediterranea

Trasmediterranea verzorgt diverse ferry overtochten tussen Cadiz op het vasteland van Spanje en de Canarische Eilanden, tussen Algeciras, Malaga, Almeria en Noord-Afrika (Tanger (Med), Ceuta, Nador, Melilla, Oran en Ghazaouet). Daarnaast vaart Trasmediterranea van Valencia en Barcelona naar de Balearen Eilanden (Ibiza, Palma en Mahon).

Bewoners korting

Als u een inwoner bent van de Balearen, de Canarische Eilanden, Ceuta en Melilla, en reist met Trasmediterránea, kunt u gebruik maken van de bewoners korting en 50% besparen. Vergeet niet dat u een bewijs van identificatie en bevestiging van uw verblijfsstatus aan moet kunnen tonen. Niet voldoen aan deze eis zal het ticket ongeldig op een korting maken en moet een nieuwe in de haven kopen.

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 30 minuten voor vertrek in te checken, alle overige passagiers dienen zich uiterlijk 60 minuten voor vertrek te melden bij de incheckbalie.

routes:
40
Kortste oversteek:
Algeciras - Ceuta
1 uur 10 min
Meest populaire route:
Cadiz - Santa Cruz de Tenerife
goedkoopste:
Palma de Mallorca - Barcelona
€ 125*
*Prijs op basis van:
 • Auto + 3
 • Geboekt: zaterdag 10 oktober 2020
 • Reizen: zondag 20 december 2020 - maandag 28 december 2020

Speciale aanbieding

Trasmediterranea Routes

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Cadiz - Santa Cruz de Tenerife
(Trasmediterranea)
€ 857
 • Geboekt: dinsdag 22 september 2020
 • Reizen: dinsdag 3 november 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 2
Santa Cruz de Tenerife - Cadiz
(Trasmediterranea)
€ 283
 • Geboekt: zondag 27 september 2020
 • Reizen: zaterdag 7 november 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 2
Palma de Mallorca - Barcelona
(Trasmediterranea)
€ 125
 • Geboekt: zaterdag 10 oktober 2020
 • Reizen: zondag 20 december 2020 - maandag 28 december 2020
 • Auto + 1

Aan boord bij Trasmediterranea

Niet alleen zijn de ferries van Trasmediterranea snel, maar ze zijn ook comfortabel ingericht voor een goed begin van uw vakantie. Er zijn vele faciliteiten aan boord, zoals zwembaden, hutten, bars, restaurants, bioscopen, een disco, air conditioning en een ruime garage zodat u uw eigen auto mee kunt brengen.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen