veerboot Toulon

kaart

Ophalen prijsopgave

Toulon Routes

Ferry haven Toulon

Boek uw ferry overtocht tussen Toulon in Zuid-Frankrijk en de ferry haven van Ajaccio, Bastia, Ile Rousse en Propriano op Corsica met de veerbootmaatschappij Corsica Ferries, Moby Lines en SNCM op AFerry.

De grote haven van Toulon is niet alleen een militaire haven en de thuishaven van de Franse marinevloot in de Middellandse Zee maar ook een jachthaven voor privé boten en een passagiershaven voor ferries naar Corsica.

Toulon ligt aan de voet van de berg Mont Faron en is een fascinerende stad met een mooie haven. U kunt de top van Mont Faron met een kabelbaan bereiken. vanaf hier heeft u een spectaculair uitzicht over Toulon. Op de berg bevindt zich ook een kleine dierentuin.

Toulon heeft een een fraai middeleeuws centrum met oude fonteinen, gezellige pleintjes, een dagelijkse markt en terrasjes.

Toulon heeft een groot aantal bezienswaardigheden zoals het Museum van de fijne kunsten, het Marinemuseum en de kathedraal Ste. Sanary sur Mer.

Verder vindt u in Toulon uitstekende winkels, tal van restaurants en gezellige nachtclubs. Op slechts 20 min. van het stadscentrum liggen een aantal mooie zandstranden.

Speciale aanbieding

  • veerboot Toulon
  • veerboot Toulon
  • veerboot Toulon

Ferry haven Toulon faciliteitenDe ferry haven van Toulon heeft een voetpad dat van de passagiersterminal naar het stadscentrum loopt. Faciliteiten in de ferry terminal omvatten onder meer een informatiepunt voor toeristen, openbare telefoons, een bar, toiletten en een gratis pendeldienst van de terminals naar de ingang van de haven. Bij de ferry haven vindt u een openlucht parkeerterrein. In het centrum van Toulon is een bewaakte parkeergarage.

Ferry haven Toulon routebeschrijvingPer Auto
Neem vanuit Marseille de snelweg A50 en rij richting Toulon. Volg eenmaal in de stad de borden "Gare Maritime".
Volg vanuit Lyon de snelweg A7. Rij na ong. 275 km de A8/Aix-Ouest/Aix - Provence/Toulon/Nice op. Neem na 30 km de afslag naar de A52 richting Aubagne/Toulon.
Neem vanuit Nice de A8. Neem na 85 km de afslag naar de A57/ Le Luc/Toulon/Hyeres en volg deze weg tot u in Toulon uitkomt.

Per Trein
Het treinstation van Toulon ligt vlakbij het stadscentrum en de ferry haven.

Vraag nu de prijs op voor uw Toulon ferry overtocht en boek uw ferry ticket online op AFerry.

Toulon Kaart

Bekijk map

Havenadres

Corsica-Sardinia Ferries

Gare Maritime (Port de Commerce), 83000 Toulon, France

Corsica Linea

Gare Maritime (Port de Commerce), 83000 Toulon, France

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen