Veerboot Tenerife

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Tenerife

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Tenerife ferry overtocht online op AFerry. AFerry heeft altijd goedkope prijzen voor Tenerife veerboten, zodat u ontspannen kunt reizen, wetende dat u een goede deal hebt gekregen. Tenerife veerboten varen vanuit 2 veerhavens - Los Cristianos en Santa Cruz de Tenerife. U kunt een veerboot boeken naar Tenerife vanuit 2 regio's / landen - Canarische Eilanden en Spanje. Er zijn 11 veerbootroutes naar Tenerife, inclusief Agaete - Santa Cruz de Tenerife, Arrecife - Santa Cruz de Tenerife, Cadiz - Santa Cruz de Tenerife, Huelva - Santa Cruz de Tenerife en Las Palmas de Gran Canaria - Santa Cruz de Tenerife.

Tenerife Veerbootmaatschappijen

Veerboten naar Tenerife worden geëxploiteerd door 3 Veerbootmaatschappijen - Fred Olsen, Naviera Armas en Trasmediterranea. Omdat er 3 veermaatschappijen en 11 veerroutes zijn, kunnen het vergelijken van prijzen en tijden erg handig zijn om u te helpen de beste prijs te krijgen op het beste moment om aan uw plannen te voldoen. Bedrijven zoals Fred Olsen, Naviera Armas en Trasmediterranea bieden onovertroffen diensten en je voelt je alsof je op vakantie bent, het moment dat je aan boord stapt. Reizen naar Tenerife is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Cadiz - Santa Cruz de Tenerife
(Trasmediterranea)
€ 852
  • Geboekt: dinsdag 22 september 2020
  • Reizen: dinsdag 3 november 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
  • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry
  • Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website
  • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen