veerboot Tanger

kaart

Ophalen prijsopgave

Tanger Routes

Ferry haven Tanger

Boek uw ferry overtocht tussen Tanger in Noord-Marokko en de ferry haven van Algeciras en Barcelona in Spanje, Genua in Italië en Sète in Frankrijk met de veerbootmaatschappij Nautas Al Maghreb, Trasmediterranae, Grandi Navi Veloci, SNCM, Comarit en Comanav op AFerry.

De haven van Tanger is de op een na grootste haven in Marokko na Casablanca. Er zijn plannen om een nieuwe haven te bouwen aan de Atlantische kust, Tanger Atlantique (een goederenhaven). Deze zal gefinanceerd worden door de particuliere sector. De huidige haven van Tanger zal dan hoofdzakelijk voor het vervoer van passagiers worden gebruikt.

In de eerste helft van de 20ste eeuw was Tanger een elegant resort aan de Middellandse Zee. Het was een internationale stad met eigen wetten en bestuur en bovendien een bonte gemeenschap van ballingen, emigranten en vluchtelingen.

Speciale aanbieding

  • veerboot Tanger
  • veerboot Tanger
  • veerboot Tanger

Ferry haven Tanger faciliteitenOntschepen in Tanger (Tangier) kan enige tijd duren. Lange rijen voor de paspoortcontrole en douane zorgen voor oponthoud. Zorg ervoor dat u uw paspoort aan boord van de ferry af laat stempelen en uw landingskaart ophaalt. Eenmaal aan wal en door de douane komt u in het terminalgebouw. In de terminal is een wisselkantoor en buiten het terminalgebouw vindt u een filiaal van de Banque Populaire. Beide verkopen Dirhams tegen een gemiddelde koers en accepteren de meeste valuta's en traveller's cheques. Indien u geld op wilt nemen met uw creditcard of bij een geldautomaat dient u een bank in de stad te bezoeken.

Het stadscentrum van Tanger ligt op loopafstand van de ferry haven. Eventueel kunt u een taxi naar het centrum nemen.

Ferry haven Tanger routebeschrijvingTreinen komen aan en vertrekken vanaf het station Tanger Morora dat op zo'n 4 km van de ferry haven aan de rand van de stad ligt. Ook vindt u hier een taxistandplaats. Over het algemeen komen de bussen uit de meeste steden aan op het busstation Tangier Gare Routiere, ten zuiden van Ville Nouvelle. CTM verzorgt busdiensten van/naar Rabat, Casablanca, Fes, Marrakesh en andere belangrijke steden. Sommigen bussen rijden door van de Gare Routiere naar de ferry haven.

Tanger Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen