veerboot Tallinn

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Tallinn Routes

Speciale aanbieding

Boek een ticket voor de veerboot naar Tallinn vanuit de haven van Helsinki met de veerbootmaatschappij Viking Line.
Boek een overtocht van/naar de haven van Tallin online.
Boek online een veerboot van/naar Tallinn met AFerry.be. Vraag nu online de prijs op voor uw overtocht van/naar de haven van Tallin.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Helsinki - Tallinn
(Eckerö Line)
€ 57
  • Geboekt: dinsdag 25 augustus 2020
  • Reizen: zaterdag 3 oktober 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
  • veerboot Tallinn
  • veerboot Tallinn
  • veerboot Tallinn
Hoewel de Estlandse beschaving zeer oud is, heeft het gebied zelden als onafhankelijke staat bestaan. De stad Tallinn is zijn hele woelige geschiedenis door vele malen van handen veranderd, - van de oorspronkelijke Esten ging de stad over in de handen van de Denen, de Hanze (handelsorganisatie), de Teutoonse Ridders, de Zweden, de Russen en de Duitsers. De opeenvolging van veroveraars heeft zijn sporen in de stad Tallinn achtergelaten. Zij hebben forten gebouwd, kathedralen en pakhuizen om hun belangen in Estland te dienen. Vandaag de dag kunnen bezoekers door Tallinn kuieren en de geschiedenis van het gehele Oostzee gebied nasporen.

De veerboothaven van Tallinn is de grootste vracht- en passagiershaven in Estland. Het is de marktleider op het gebied van de vrachtafhandeling tussen Rusland en West-Europa. In 2002 bezette de haven van Tallinn de eerste plaats in de drie Baltische Staten als het gaat om vrachtvolumes (37,9 miljoen ton). Er varen geregeld vrachtveerdiensten naar Antwerpen, Hopenhagen

Tallinn Kaart

Bekijk map

Havenadres

Eckerö Line

Passenger Harbour, A - Terminal, Harbour 25 - 2, Tallinn, Estonia

St Peter Line

Passenger Terminal A, Sadama 25/2 15051, Tallinn, Estonia

Tallink Silja

Tallinn D - Terminal, Lootsi 13, Tallinn, 10151, Estonia

Viking Line

Viking Line terminal A - B, AS Tallinna Sadam, Sadama 25, 15051, Estonia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen