Swinoujscie Boten

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Swinoujscie Routes

Ferry haven Swinoujscie

Boek uw ferry overtocht tussen Swinoujscie in Polen en de ferry haven van Ystad in Zweden met de veerbootmaatschappij Ystad op AFerry.

Swinoujocie is een havenstad, een kuuroord en een bekende badplaats in Polen. Swinoujocie ligt aan de monding van de Oder. Eén van de zeearmen van de Oder verdeelt de stad in 'Oost' (gelegen op het eiland Wolin) en 'West' (op Uznam). Deze twee stadsdelen zijn verbonden door een veerpont. Langs de promenade in de stad staan prachtige gerestaureerde gebouwen, gezellige cafeetjes, kunstgaleries en hotelletjes. Bezienswaardigheden in Swinoujscie zijn het Museum voor Zeevisserij en het Nationale Park op het eiland Wolin.

De haven van Swinoujscie werd in 1729 gebouwd en ontwikkelde zich in de 19de eeuw tot een belangrijke zeehaven. Vanwege de strategische ligging is de haven van Swinoujscie ideaal voor bootverbindingen naar Zweden en Denemarken.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Trelleborg - Swinoujscie
(TT-Line)
€ 127
  • Geboekt: vrijdag 28 augustus 2020
  • Reizen: zaterdag 19 september 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 1

Speciale aanbieding

  • Swinoujscie Boten
  • Swinoujscie Boten
  • Swinoujscie Boten

Ferry haven Swinoujscie faciliteitenDe ferry haven van Swinoujscie heeft de grootste en modernste passagiersterminal in Polen. De ferry terminal is voorzien van allerlei faciliteiten.

Ferry haven Swinoujscie routebeschrijvingPer Auto
De ferry haven van Swinoujscie heeft een goede verbinding met de de Europese Weg 65 of E65 die van Zweden naar Griekenland loopt.

Swinoujscie Kaart

Bekijk map

Havenadres

Polferries

Dworcowa 1, 72-606, Swinoujscie, Poland

TT-Line

Ul. Duñska, 272-600 Swinoujscie, Poland

Unity Line

Dworcowa 1, 72-606, Swinoujscie, Poland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen