Superfast Ferries Rosyth

kaart

Ophalen prijsopgave

Superfast Ferries is een Griekse veerbootmaatschappij opgericht in 1993 door Pericles Panagopulos en Alexander Panagopulos. Evenals Blue Star Ferries is Superfast Ferries een dochteronderneming van de aan de beurs van Athene genoteerde Attica Groep.

Overzicht

Check-in informatie

Voor alle routes geldt dat u uiterlijk 2 uur voor vertrek in dient te checken, met uitzondering van campers op de Adriatische route. Voor deze route geldt, indien u met een camper reist, dat u uiterlijk 3 uur voor vertrek in dient te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Aan boord bij Superfast Ferries

Op al haar ferries biedt de veerbootmaatschappij pasagiers tal van faciliteiten zoals een disco, een casino, een zwembad, restaurants (à la carte en zelfbediening), ruime en luxueuze hutten en een kinderspeelruimte om u van een comfortabele overtocht te voorzien.

Op de Adriatische ferry routes biedt Superfast Ferries reizigers met een camper of caravan de mogelijkheid tot "kamperen aan boord" (van 1 april tot 31 oktober). Aangezien de plaatsen voor "kamperen aan boord" beperkt zijn, verdient het aanbeveling om ruimschoots van tevoren uw ferry overtocht te boeken. U kiest in dit geval tijdens het maken van de boeking op de accommodatie pagina de optie "OPEN DEK" Kamperen aan boord ("OPEN DECK Camp on board").

Zoek nu eenvoudig en snel de beste ticket prijs op voor uw ferry overtocht naar Ancona, Bari, Corfu, Igoumenitsa en Patras en boek uw Superfast Ferries boot tickets direct en online op AFerry.

Video

Superfast Ferries YouTube Video

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen