veerboot Strömstad

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Strömstad Routes

Speciale aanbieding

Ferry haven Stromstad

Boek uw ferry overtocht tussen Stromstad in Zweden en de ferry haven van Sandefjord in Noorwegen met de veerbootmaatschappij Color Line op AFerry.

De ferry haven van Stromstad ligt op een paar minuten van het stadscentrum en dichtbij het treinstation en allerlei andere voorzieningen.

Stromstad is een vissersstadje in het westen van Zweden. Dankzij tal van historische plaatsen in de omgeving is Stormstad populair bij toeristen. Een prehistorische bezienswaardigheid bij Blomsholm is onder meer het vikinggraf (rechtopstaande stenen in de vorm van een scheepsomtrek) uit het vroeg-ijzeren tijdperk (1050-500 v. Chr.).

Ook in Stromstad zelf is van alles te doen. U kunt het Stromstad Museum bezoeken dat de lokale geschiedenis belicht, het EcoPark waar bezoekers van alles kunnen leren over energie en recycling en Bukta, één van de oudste wijken in de stad met een aantal prachtige huizen uit de vroeg 18de eeuw.

  • veerboot Strömstad
  • veerboot Strömstad
  • veerboot Strömstad

Ferry haven Strömstad faciliteitenDe ferry haven van Stromstad biedt passagiers diverse diensten en faciliteiten. Daarnaast kunnen de passagiers gebruik maken van de verschillende voorzieningen in het nabijgelegen stadscentrum.

Ferry haven Strömstad routebeschrijvingPer Auto
De ferry haven van Stromstad ligt op slechts een paar minuten lopen van het stadscentrum en het treinstation. Voetpassagies kunnen de auto in het centrum van de stad parkeren en de gratis P-bus nemen die in het hoogseizoen naar de ferry haven rijdt (van eind Juni tot half Augustus).

Vraag nu online de prijs op voor uw Stromstad ferry overtocht en boek uw ferry tickets op AFerry.

Strömstad Kaart

Bekijk map

Havenadres

Fjord Line

Torskholmen, Strömstad, 452 31 , Sweden

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen