St. Petersburg Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek online ferries vanuit St Petersburg op AFerry. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om ferries vanuit St Petersburg te boeken zoals speciale aanbiedingen voor St Petersburg ferries en een overzicht van de voordeligste tarieven voor St Petersburg ferry overtochten. Boek vandaag nog veilig en vertrouwd online ferries vanuit de haven van St Petersburg in Rusland. Ferries vanuit St Petersburg varen naar Helsinki in Finland en Stockholm in Zweden. Ferry overtochten vanuit St Petersburg worden verzorgd door de ferrymaatschappij St Peters Line.

  • St. Petersburg Boten
  • St. Petersburg Boten
  • St. Petersburg Boten

Helsinki/Stockholm - St Petersburg

De check-in balie voor St Peters Line ferries gaat 4 uur voor vertrek open en sluit eeen uur voor vertrek van de ferry. St Peters Line biedt tickets aan voor ferries vanuit Helsinki en Stockholm tegen zeer voordelige tarieven. Boek nu eenvoudig en veilig online de voordeligste tarieven op AFerry.

St. Petersburg Kaart

Bekijk map

Havenadres

St Peter Line

Vasilyevsky ostrov, Marina station, Sq. Morskoi Slavy, Russia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen