veerboot St Margarets Hope

kaart

Ophalen prijsopgave

St Margarets Hope Routes

Boek een ticket voor de veerboot naar St Margarets Hope in South Ronaldsay op de Orkney Eilanden van de haven van Gills Bay in Caithness Noord-Scotland met de veerbootmaatschappij Pentland Ferries.
Boek online een veerboot naar St Margarets Hope met AFerry.be. Vraag nu online een prijs op voor uw overtocht naar de haven van St Margaret's Hope.

Speciale aanbieding

  • veerboot St Margarets Hope
  • veerboot St Margarets Hope
  • veerboot St Margarets Hope
Tegenwoordig is St Margaret's Hope de op twee na grootste stad op de Orkney Eilanden. Het ligt aan een beschutte baai aan het noordeinde van South Ronaldsay. Het dorp is drukker dan voorheen sinds het opstarten van een veerbootverbinding naar Gills Bay nabij John o' Groats door Pentland Ferries in 2001.
Het dorp biedt een groot aantal verblijfplaatsen en eetgelegenheden. De faciliteiten in de haven zijn beperkt, maar op loopafstand zijn een aantal winkeltjes te vinden. De faciliteiten aan boord van de schepen van Pentland Ferries, die deze route exploiteert, omvatten onder andere een comfortabele cafeteria en een aangenaam buitendek.

De veerboten in St Margaret's Hope zijn toegankelijk voor minder validen. Indien nodig verleent het personeel van Pentland Ferries assistentie bij het inschepen.

De groei van het dorp is onder andere te danken aan de haringvisserij, daar gevestigd sinds begin 1800 en dit werd geconsolideerd door de ontwikkeling van van een marinebasis in in Scapa

St Margarets Hope Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen