Stewart Island Ferry Services veerboot

Stewart Island Ferry Services
kaart

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Reserveer uw ferry tickets nu online op AFerry en geniet van een onvergetelijke reis aan boord van één van de comfortabele Stewart Island Ferry Services schepen. Stewart Island Ferry Services verzorgt snelle en comfortabele ferry overtochten naar Nieuw-Zeeland,. Een Stewart Island Ferry Services ferry biedt verschillende faciliteiten en activiteiten geschikt voor iedere leeftijdsgroep. Om eenvoudig prijzen en routes van de Stewart Island Ferry Services te vergelijken kunt u gebruik maken van het bovenstaande prijsvergelijkingssysteem. Boek Stewart Island Ferry Services ferry overtochten naar Stewart Island / Oban.

Welke route u ook kiest met Stewart Island Ferry Services reist u in alle comfort wetende dat u een geweldige deal krijgt bij AFerry.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen uiterlijk 30 min. voor vertrek in te checken.

routes:
2
Kortste oversteek:
Bluff - Oban
1 uur
Meest populaire route:

Stewart Island Ferry Services Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Stewart Island Ferry Services veerboot

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen