veerboot Stavanger

kaart

Ophalen prijsopgave

Stavanger Routes

Bent u op zoek naar een overtocht van of naar Stavanger? Op deze pagina vindt u alle praktische informatie. Bekijk de dienstregelingen van verschillende veerboot maatschappijen en boek direct bij AFerry.

Van Stavanger naar ...

De haven van Stavanger is verbonden met de haven van Hirtshals. De overtochten tussen deze twee havens worden verzorgd door Fjordline. Stavanger is het perfecte uitgangspunt voor u reis door Noorwegen. Langs de adembenemende westkust van het land kunt u rijden richting het noorden.

Speciale aanbieding

  • veerboot Stavanger
  • veerboot Stavanger
  • veerboot Stavanger

Faciliteiten in de haven van Stavanger

U kunt uw auto gratis parkeren op het parkeerterrein vlakbij de terminal. De haven beschikt over enkele winkels, een cafe en een restaurant, een liftvoorziening en uiteraard toiletfaciliteiten.

Routebeschrijving naar de haven van Stavanger

Per Auto:

Als u met de auto reist is het goed om te weten dat op de route naar Fjord Line terminal veel openbare borden verwijzen naar verkeersborden die vervolgens weer verwijzen naar Stavanger Airport, Sola, eveneens gelegen langs de RV509. Volg deze verwijzingen en uiteindelijk de verkeersborden voor DK Ferry Terminal in Risavika / Tananger

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.visitstavanger.com.

Stavanger Kaart

Bekijk map

Havenadres

Fjord Line

Utenriksterminalen (Risavika Port), Kontinental Vien 31, N-4056 Tananger, Norway

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen