Spetses Boten

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Spetses is een Grieks eiland met een oppervlakte van 27 vierkante kilometer. Intotaal wonen er ongeveer 4000 personen op het eiland. Op het eiland zijn alleen auto's van bewoners en hulpverleners toegestaan. Toeristen mogen geen gebruik maken van de autowegen op het eiland. De toeristen maken vaak gebruik van een scooter om zich over het eiland te manouvreren. Het eiland heeft veel mooie stranden met prachtige uitzichten van een helder blauwe zee. Op deze pagina vind u informatie over de dienstregelingen, tarieven en speciale aanbiedingen van en naar de haven van Spetses.

Speciale aanbieding

  • Spetses Boten
  • Spetses Boten
  • Spetses Boten

Veerboten van en naar Spetses

Hellenic Seaways is een van de meest populaire en bekende Griekse ferrymaatschappijen en heeft een van de grootste vloten van schepen in Griekenland.

Welke route u ook neemt van of naar Spetses, u bent in geode handen bij de bekendste veerbootmaatschappij van Griekenland.

Spetses Kaart

Bekijk map

Havenadres

Hellenic Seaways

Spetses Ferry Port, Spetses Island, Saronic Islands, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen