veerboot Spanje

kaart

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Spanje

Spanje

Met meer dan 45 miljoen bezoekers per jaar is Spanje een van de meest bezochte landen ter wereld. Boek een ferry overtocht naar Spanje op AFerry om van de zon te genieten, van het geweldige Spaanse eten, van de heerlijke lokale wijn, de welgemeende gastvrijheid en een grote diversiteit aan landschappen.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Portsmouth - Bilbao
(Brittany Ferries)
€ 389
  • Geboekt: woensdag 2 september 2020
  • Reizen: zondag 11 oktober 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
Plymouth - Santander
(Brittany Ferries)
€ 361
  • Geboekt: zaterdag 5 september 2020
  • Reizen: zondag 27 september 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 1
Portsmouth - Santander
(Brittany Ferries)
€ 674
  • Geboekt: dinsdag 1 september 2020
  • Reizen: vrijdag 25 september 2020 (Enkele reis)
  • Kampeerwagen + 2
Spanje is een land met grote tegenstellingen. In het noordelijk deel van Spanje ligt de universiteitsstad Santander bovenop een heuvel en Bilboa, een grote zeehaven en industrieel en financieel centrum. In Bilboa staat het spectaculaire Guggenheim Bilbao Museum. In dit deel van Spanje kunt u genieten van mooie stranden, Oude Wereld havens langs de kust van Biscaye, weelderig groene valleien en de Picos de Europa, die tot de hoogste pieken van Spanje behoren. Deze stijgen plotseling op uit de zee en zijn bezaaid met bijzondere bergdorpjes.

Verder naar het Westen ligt de regio Catalonië. Van alle regio's die samen de ethnische, culturele en historische lappendeken van Spanje vormen, onderscheidt Catalonië zich het meest.

Reizen in Spanje

De Spaanse spoorwegen heten RENFE (Red Nacional de ferrocarriles Espanoles). De hogesnelheidslijn van RENFE heet AVE en verbindt verschillende grote steden met elkaar. Spanje kent een uitgebreid wegennetwerk. Goed onderhouden snelwegen verbinden Noord- en Zuid-Spanje. Een groot aantal van deze snelwegen zijn tolwegen.

Bezienswaardigheden

Naast een bezoek aan de magnifieke steden Barcelona en Madrid, mag een bezoek aan de Spaanse stad Toledo niet ontbreken. De stad wordt gedomineerd door de schitterende kathedraal en het Alcázar. In het museum Museo del Greco zijn schilderijen van El Greco te bewonderen die in Toledo leefde en schilderde.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen