SeaFrance Ferries

SeaFrance
kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Boek SeaFrance van/naar de Engelse haven Dover en de Franse haven Calais. De geplande vaartijd is 70 minuten (SeaFrance Rodin) of 90 minuten (alle andere schepen).

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

SeaFrance Routes

    Speciale aanbieding

    SeaFrance is de enige Franse veerbootexploitant tussen Dover en Calais. De SeaFrance vloot bestaat momenteel uit vier schepen, inclusief de nieuwe super ferry, de SeaFrance Rodin, in November 2001 in gebruik genomen.

    Het doel van SeaFrance is om uw reis zo aangenaam en plezierig mogelijk te maken. Aan boord worden alle kinderen van alle leeftijden ondergebracht in een veilige, ruime omgeving. Tijdens de overtocht kunnen de kinderen rusten of spelen tussen allerlei figuren van schuim. Of, als zij daar de voorkeur aangeven, kunnen zij rustig hun favoriete cartoons bekijken.

    Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

    Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen