Scandlines Ferries

kaart

Ophalen prijsopgave

Scandlines is het resultaat van een fusie in 1998 tussen de twee grootste veerbootmaatschappijen in Denemarken en Duitsland. Scandlines is de grootste veerbootmaatschappij in het zuidelijk deel van de Oostzee en verzorgt snelle en betrouwbare ferry overtochten van en naar Denemarken, Duitsland en Zweden voor passagiers en vracht tegen aantrekkelijke prijzen.

Het Scandlines logo symboliseert de belangrijkste markten waarop de veerbootmaatschappij actief is. De verschillende kleuren van de driehoek staan voor de landen die middels het ferry routenetwerk van Scandlines met elkaar worden verbonden. Geel staat voor Duitsland, rood voor Denemarken en blauw voor Zweden. Het hoofdkantoor van Scandlines is gevestigd in Rostock.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen uiterlijk 15 min. voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Aan boord bij Scandlines

Aan boord van de Scandlines ferry vindt u diverse restaurants, catering en tax-free winkelen, zodat u verzekerd bent van een aangename overtocht aan boord van de moderne ferries. Alle Scandlines veerboten bieden een groot assortiment aan restaurants, catering en belastingvrije diensten aan evenals de gebruikelijke diensten en faciliteiten die u aan boord van een modern schip vindt.

Video

Scandlines YouTube Video

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen