veerboot Savona

kaart

Ophalen prijsopgave

Savona Routes

Ferry haven Savona

Boek uw ferry overtocht tussen Savona in Italië en de ferry haven van Bastia en Ile Rousse op Corsica met de veerbootmaatschappij Corsica Ferries op AFerry.

Savona is één van de belangrijkste steden, zeehavens en industriële centra in de Noord-Italiaanse regio Ligurië. Het ligt op ong. 40 km van Genua aan de Middellandse Zee. De regio waar Savona toebehoort bestaat voor een groot deel uit bos.

Savona bestaat al sinds de vroeg-Romeinse tijd. In de Middeleeuwen was het een bloeiend en belangrijk handelscentrum tot het verslagen en geannexeerd werd in 1528 door Genua. Bezienswaardigheden in Savona zijn onder meer een kasteel uit de 16de eeuw en een kathedraal (gebouwd tussen de 16de en 19de eeuw).

Wegens de gunstige geografische ligging doet de ferry haven van Savona dienst als gateway tussen Italië en Corsica.

Speciale aanbieding

  • veerboot Savona
  • veerboot Savona
  • veerboot Savona
Ferry haven Savona faciliteiten

Faciliteiten in de ferry terminal van Savona omvatten onder meer een ticketkantoor, een snackbar, een kinderdagverblijf, een bank en panoramische terassen.

Ferry haven Savona routebeschrijving

Per Auto
Neem de afslag "Savona" op snelweg A10 en volg vervolgens de borden "Corsica Ferries" tot aan de Porto Vado ferry terminal (ong. 6.5 km).

Per Treinl/Bus
Voetpassagiers kunnen gebruik maken van een shuttle bus die vanaf het treinstation in Savona naar de terminal rijdt (bus vertrekt 50 minuten voor de afvaart van de ferry).

Vraag nu snel en gemakkelijk online de prijs op voor uw Savona ferry overtocht en boek uw ferry ticket in real time op AFerry.

Savona Kaart

Bekijk map

Havenadres

Corsica-Sardinia Ferries

Savona-Porto Vado, I-17100, Italy

Grimaldi Lines

Via Antonio Baglietto, 17100, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen