veerboot Sassnitz

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek een veerboot naar Sassnitz met AFerry.be. Neem de veerboot naar Sassnitz in Duitsland vanuit de haven van Trelleborg of Ronne met de veerbootmaatschappij Scandlines. Boek een veerboot van/naar Sassnitz veilig en in real time op AFerry.be. Vraag nu snel en gemakkelijk online de prijs op voor uw overtocht van/naar Sassnitz op AFerry.be.
  • veerboot Sassnitz
  • veerboot Sassnitz
  • veerboot Sassnitz
De veerboothaven van Sassnitz ligt op het Ruegen eiland (aan de oostkant). Per auto bereikt u de veerboothaven van Sassnitz via de A19 vanuit Berlin. Neem de afrit Rostock-Ost. Rij vervolgens richting Stralsund via de B105, en neem tenslotte de B96 naar Sassnitz/Mukran op het Ruegen eiland. Ruegen is een prachtig eiland met zijn uit zee oprijzende krijtrotsen. Het is het grootste eiland van Duitlsand en uitermate geschikt voor een fietsvakantie. Van Ruegen wordt gezegd dat het Duitsland in het klein is.

Sassnitz Kaart

Bekijk map

Havenadres

BornholmerFærgen

Fährhafen Sassnitz, Sassnitz/ Neu Mukran , 18546, Germany

DFDS LISCO

Fährhafen Sassnitz, Sassnitz/ Neu Mukran , 18546, Germany

Stena Line

Fährhafen Sassnitz-Mukran, Hafeneingangsgebäude 20, 18546 Sassnitz, Germany

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen