veerboot Santander

kaart

Ophalen prijsopgave

Santander Routes

Ferry haven Santander

Boek uw ferry overtocht tussen Santander in Spanje en de ferry haven van Plymouth en Portsmouth in Zuid-Engeland met de veerbootmaatschappij Brittany Ferries op AFerry.

De reeds in Romeinse tijd bekende ferry haven van Santander ligt in het centrum van de stad en is goed bereikbaar zowel over de weg als met het openbaar vervoer. De stad is gebouwd rond de natuurlijke haven aan de noordkust van Spanje.

Santander is een drukke regionale hoofdstad en een populaire vakantiebestemming. Het heeft prachtige zandstranden, bijzondere winkels en bezienswaardigheden, talrijke restaurants en barretjes.

De belangrijkste bezienswaardigheden van Santander liggen aan de strandboulevard: het Sardinero strand, tuinen, het casino en het koninklijke paleis Magdalena. Ten zuidwesten van Santander ligt de grot Altamira, waar beroemde schilderingen en tekeningen van bisons en andere dieren uit de Steentijd te zien zijn. Een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de evolutie en geschiedenis van de mens. Toegang tot de oorspronkelijke grot is verboden door de lokale autoriteiten. De reden is het behoud van de grot. Daarom is voor het publiek een replica van de grot gebouwd en deze is zeer zeker een bezoek waard.

Speciale aanbieding

  • veerboot Santander
  • veerboot Santander
  • veerboot Santander

Ferry haven Santander faciliteitenIn de hoofdterminal zijn invalidentoilleten, laaggeplaatse openbare telefoons, een cafeteria en een winkeltje. Dichtbij de ferry terminal ligt een parkeerterrein met parkeervoorzieningen voor minder validen. De ferry haven is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Ferry haven Santander routebeschrijvingPer Auto
Neem, komend vanuit het oosten, de N634 langs de kust richting het westen naar Coruna. Komend vanuit het westen, neemt de de N634 in oostelijke richting naar Bilbao. De ferry haven van Santander ligt in het centrum van de stad, volg eenvoudigweg de borden naar Puerto, Zona Maritima of Ferry.

Per Trein
He treinstation waarvandaan treinen vertrekken naar Bilbao en Oviedo ligt op 5 minuten van de ferry haven. De Spaanse spoorwegen heten RENFE (Red Nacional de ferrocarriles Espanoles). RENFE verzorgt treindiensten naar bijna iedere stad in Spanje.

Per Bus
Op ongeveer 5 minuten van de ferry terminal ligt het busstation van Santander. Hiervandaan vertrekken geregeld bussen naar Madrid en Bilbao.

Santander Kaart

Bekijk map

Havenadres

Brittany Ferries

Estacion Maritime S/N, 39002, Spain

LD Lines

Vapores Suardiaz Norte, Edificio Estacion maritima, Puerto de Santander, 39002 Santander, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen