veerboot Santa Cruz de Tenerife

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek een veerboot naar Santa Cruz de Tenerife op AFerry.be. Neem de veerboot van Santa Cruz de Tenerife vanuit de haven van Santa Cruz de la Palma, Las Palmas de Gran Canaria, Morro Jable, Arrecife of Cadiz met de veerbootmaatschappij Trasmediterranea. Boek een veerboot van/naar Santa Cruz de Tenerife veilig en in real time op AFerry.be. Vraag nu snel en gemakkelijk online de prijs op voor uw overtocht van/naar Santa Cruz de Tenerife op AFerry.be.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Cadiz - Santa Cruz de Tenerife
(Trasmediterranea)
€ 852
  • Geboekt: dinsdag 22 september 2020
  • Reizen: dinsdag 3 november 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
  • veerboot Santa Cruz de Tenerife
  • veerboot Santa Cruz de Tenerife
  • veerboot Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife is een Spaanse stad op het eiland Tenerife, een van de Canarische Eilanden. Santa Cruz de Tenerife is een zeehaven en een tropisch resort met een indrukwekkend landschap en een mild sub-tropisch klimaat. Op Santa Cruz de Tenerife is een groot aantal nachtclubs en barretjes. Op Santa Cruz de Tenerife vindt u een uitgebreide keuze aan onderdak.

Santa Cruz de Tenerife Kaart

Bekijk map

Havenadres

Naviera Armas

Est. Maritima. Muelle de Ribera, C.P. 38001, Canary Islands

Trasmediterranea

Est. Marítima. Muelle de Ribera, C.P. 38001, Canary Islands

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen