veerboot Sandefjord

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Sandefjord Routes

Speciale aanbieding

Boek een veerboot van Sandefjord met Color Line op AFerry.be. Boek een veerboot van Sandefjord naar Stroemstad in Zweden. Boek een veerboot van Sandefjord snel en veilig online in real time.
  • veerboot Sandefjord
  • veerboot Sandefjord
  • veerboot Sandefjord
Sandefjord is een culturele stad die geschiedenis combineert met wat modern en trendy is. U kunt in de voetstappen treden van de Vikingen, winkelen in de kleine gespecialiseerde winkeltjes, van een heerlijke gourmet maaltijd genieten, een vers kopje koffie drinken in een van de gezellige cafeetjes, het enige Europese Walvisvangst Museum bezoeken of een wandeling maken langs de mooie beeldhouwwerken van de stad.

Sandefjord biedt een verfrissende zoute zee en lichtglooiende rotsen. Maak een picknick-mand klaar met zeevruchten van de bekende vishandelaar in de haven, huur fietsen in het stadscentrum en ga naar het laatste stukje land dat aan de eindeloze zee grenst. Luister naar de stilte, de golven en de wind.

De terminal van Color Line ligt in het centrum van Sandefjord, dichtbij restaurants, winkels, musea etc.

Routebeschrijving
Volg vanaf de E18 de borden richting Sandefjord. Volg vervolgens de borden "Strömstad" (veerboot symbool)

Het trein- en busstation ligg

Sandefjord Kaart

Bekijk map

Havenadres

Color Line

Fergeterminalen, Tollbugt. 5, N-3210, Norway

Fjord Line

Tollbugate 5, Sandefjord, 3210, Norway

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen