veerboot San Antonio

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven San Antonio

Boek uw ferry overtocht tussen San Antonio en de ferry haven van Denia, Barcelona en Valencia op het vasteland van Spanje met de veerbootmaatschappij Balearia op AFerry.

San Antonio is de op na grootste stad van het eiland Ibiza in de Middellandse Zee en behoort tot Spanje. San Antonio ligt aan de westkust van het Balearen eiland Ibiza op ca. 16 km van de luchthaven en de hoofdstad Ibiza. Tweeduizend jaar geleden was San Antonio slechts een klein vissersplaatsje. Het begon te groeien in de jaren '50 toen hier een groot aantal hotels en resorts werden gebouwd om het toerisme te promoten. Tegenwoordig is het grootste en drukste vakantieresort op het eiland. Onder de duizenden feestende toeristen die hier elke zomer komen staat het bekend als "San An". De officiële plaatsnaam is echter Sant Antoni de Portmany. Langs de lange, brede baai staan restaurants en appartementencomplexen. Hier maken voornamelijk jonge toeristen gebruik van. In het resort zelf zijn slechts een paar zandstranden te vinden. De prachtige stranden Cala Conta, Cala Bassa en Cala Tarida kunnen bereikt worden door een korte overtocht per ferry.

Toeristen, die van een druk nachtleven houden, kunnen het beste in Juli en Augustus het eiland bezoeken. De maanden Mei, Juni, September en Oktober zijn populair bij families, stelletjes en de wat oudere reiziger.

  • veerboot San Antonio
  • veerboot San Antonio
  • veerboot San Antonio

Ferry haven San Antonio faciliteitenIn de ferry haven van San Antonio vindt u diverse faciliteiten en diensten.

Ferry haven San Antonio routebeschrijvingPer Auto
De ferry haven van San Antonio is vanaf het eiland makkelijk bereikbaar via de snelwegen C-731 en de PM-803.

San Antonio Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Sant Antoni de Portmany, 07820, Spain, Ibiza

Trasmediterranea

Puerto De San Antoni, Ibiza, 07820, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen