veerboot Salina

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Salina Routes

Boek een veerboot naar Salina met AFerry.be. Neem de veerboot naar Salina vanuit de haven van Napels met de veerbootmaatschappij SNAV. Boek een veerboot naar Saline veilig en in real time op AFerry.be. Vraag nu snel en veilig online de prijs op voor uw overtocht van/naar Salina opAFerry.be.

Speciale aanbieding

  • veerboot Salina
  • veerboot Salina
  • veerboot Salina
Salina is het op een na grootse eiland van de zeven Eolische Eilanden (ook Lipari Eilanden). Salina wordt gevormd door zes uitgedoofde vulkanen, de twee jongste en grootste zijn Fossa delle Felci en Fosse dei Pom. In de Helleense tijd werd Salina "Didyme", een naam afgeleid van de twee bergen. De moderne naam komt van het zout dat eens op het eiland gewonnen werd. Van de druiven die op Salina groeien wordt de wijn Malvasia gemaakt.

Salina Kaart

Bekijk map

Havenadres

SNAV

Lungomare Giuffrè - Molo 1, I - 98050 Santa Marina Salina, Italy

Liberty Lines

MOLO D'IMBARCO ALISCAFI , 98050 Santa Marina Salina ME , Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen