Salerno Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Salerno Routes

Speciale aanbieding

Ferry haven Salerno

Boek uw ferry overtocht tussen Salerno in Italië en de ferry haven van Palermo op Sicilië en Tunis in Tunesië met de veerbootmaatschappij Grimaldi Lines op AFerry.

De ferry haven van Salerno ligt ten westen van de stad aan de schitterende kust van Amalfi.

Salerno is een stad in Campanië, Italië. Het is de hoofdstad van de provincie Salerno en prachtig gelegen aan de Golf van Salerno. Salerno is rijk aan historie en traditie.

Het voor- en het najaar zijn zeer aangenaam aan de Napelstaanse Rivièra. In de zomer kan het er echt heet worden. Voeg hier aan toe de helder blauwe zee, het gezellige leven op straat en het rustige levensritme en zie hier het recept voor een heerlijk verblijf in Salerno.

De stad heeft zijn prachtige middeleeuwse binnenstad weten te behouden. In Salerno stond de Schola Medica Salernitana, een van de oudste universiteiten van Europa. De Schola Medica Salernitana was tijdens de Middeleeuwen een van de belangrijkste instituten op het gebied van de medische kennis. Een imposante bezienswaardigheid is de 12de eeuwse kathedraal in Salerno. De stad heeft een prachtige promenade met een fantastisch panorama, palmbomen, oude gebouwen en vele bars en restaurants met gezellige terrasjes.

Vanuit Salerno zijn de pittoreske plaatsjes langs de kust van Amalfi gemakkelijk met de bus en de boot te bereiken. Vlakbij Salerno ligt Paestum, een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen in Italië. Hier kunt u tal van overblijfselen van Griekse en Romeinse tempels en gebouwen bewonderen.

  • Salerno Boten
  • Salerno Boten
  • Salerno Boten

Ferry haven Salerno faciliteitenDe ferry haven in Salerno biedt passagiers meerdere faciliteiten en diensten.

Ferry haven Salerno routebeschrijvingPer Auto
De ferry haven van Salerno ligt ten westen van de stad is gemakkelijk bereikbaar via de A3 (E45) en de E841. Rij de stad in via de A3. De ferry haven staat goed aangegeven.

Salerno Kaart

Bekijk map

Havenadres

NLG

Molo Manfredi, Salerno, , Italy

Grimaldi Lines

Salerno Auto Terminal, Salerno SA, Italy,, 84 121, Italy

Travelmar

Porto turistico "Masuccio Salernitano", Piazza Della Concordia, 84122 Salerno SA,, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen