veerboot Roscoff

kaart

Ophalen prijsopgave

Roscoff Routes

Boek een veerboot van Roscoff in de Frankrijk naar de haven van Cork of Rosslare in Ierland of naar de haven van Plymouth in Engeland met de veerbootmaatschappij Brittany Ferries if Irish Ferries.
Boek een overtocht vanuit de Franse haven naar de haven Cork, Rosslare of Plymouth online.
Boek online een veerboot van Roscoff met AFerry.be. Vraag nu online de prijs op voor uw overtocht vanuit de haven van Roscoff in Frankrijk.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Plymouth - Roscoff
(Brittany Ferries)
€ 265
  • Geboekt: vrijdag 22 november 2019
  • Reizen: zaterdag 11 juli 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2

Speciale aanbieding

  • veerboot Roscoff
  • veerboot Roscoff
  • veerboot Roscoff
Roscoff is een kleine veerboothaven. Het is de perfecte toegangspoort tot het prachtige Bretagne in Frankrijk. Hier komen alle belangrijke routes die het met de rest van Frankrijk verbinden samen. Bezoek de visserskade van Roscoff, de seafood restaurants en de centra voor thalassotherapie. Roscoff heeft ook een prachtige kustlijn en fantastische stranden. Het beste strand in Roscoff is het Laber strand op ong. 1 km van Roscoff met dure appartementen en hotels.

De haven van Roscoff is in 1973 geopend om de Bretonse economie te stimuleren. Er varen schepen zowel naar Plymouth als Cork in Ierland, niet alleen om toeristen de gelegenheid te bieden die kant op te gaan, maar ook om de handel te bevorderen tussen de Ierland, Zuidwest-Engeland en Bretagen.

De haven van Roscoff ligt aan de Bretons kust op 24 km van Morlaix en is de verrassendste veerboothaven van het Kanaal. Roscoff, een rustig vissersdorpje in West-Bretagne, is de ideale haven om van en naar Bretagne, de west- en zuidwestkust v

Roscoff Kaart

Bekijk map

Havenadres

Brittany Ferries

Gare Maritime,Port de Bloscon, 29680 Roscoff, France

Irish Ferries

Gare Maritime, Port du Bloscon, 29630 Roscoff, France

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen