veerboot Rodby Faerge

kaart

Ophalen prijsopgave

Rodby Faerge Routes

Bent u op zoek naar een overtocht van of naar Rodby? Op deze pagina vindt u alle praktische informatie. Bekijk de dienstregelingen van verschillende veerboot maatschappijen en boek direct bij AFerry.

Van Rodby naar ...

De haven van Rodby is verbonden met die van Puttgarden in Duitsland. De overtocht duurt ongeveer 45 minuten en word verzorgd door Scandlines.

De boten van Scandlines

Ondanks dat de reis kort is, zijn er meer dan genoeg facliteiten aan boord. Er zijn meerdere plekken waar u wat te eten en drinken kunt halen. Daarnaast zijn er winkels aan boord en zelfs een vergaderzaal voor maximaal 14 personen. Er is ook aan de kinderen gedacht met een speelplaats en een plaats waar u de baby kan verschonen. Alle schepen zijn toegankelijk voor passagiers in een rolstoel en beschikken over een invalidentoilet.

Speciale aanbieding

  • veerboot Rodby Faerge
  • veerboot Rodby Faerge
  • veerboot Rodby Faerge

Faciliteiten in de haven van Rodby Faerge

De haven van Rodby is klein en beschikt daarom slechts alleen basisfaciliteiten zoals een toiletgebouw en een cafe. Voor meer faciliteiten zou u moeten wachten tot u bent aangekomen in de haven van Puttgarden, daar is meer te vinden zoals een restaurant en enkele winkels.

Routebeschrijving naar de haven van Rodby

Per Auto:

Volg de snelweg E47/E45 richting Rodby. Verlaat bij knooppunt 50 de snelweg en volg de borden richting Rodby. Sla vervolgens links af de 'Færgevej' in en blijf op deze weg tot u de ferry haven bereikt.

Rodby Faerge Kaart

Bekijk map

Havenadres

Scandlines

Rodby Faerge Port, 4970 Rodby, Denmark

Scandlines

Rodby Faerge Port, 4970 Rodby, Denmark

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen