veerboot Rabac

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek een ticket voor de veerboot naar Rabac met AFerry.be. Neem de veerboot naar Rabac vanuit de haven van Venetie met de veerbootmaatschappij Venezia Lines. Boek een veerboot van/naar Rabac veilig en in real time op AFerry.be. Vraag nu online de prijs op snel en gemakkelijk voor uw overtocht van/naar Rabac op AFerry.be.
  • veerboot Rabac
  • veerboot Rabac
  • veerboot Rabac
Een bezoek aan Rabac betekent genieten van de gastronomische delicatessen. Daarbij kunt u vanuit Rabac leuke boottochten maken en heeft het eveneens uitstekende sport en recreatie faciliteiten. Prachtige stranden en een heldere zee hebben Rabac tot een van de beste vakantiebestemmingen voor families gemaakt. Rabac is een stad, een haven, een toeristsche bestemming aan de zuidoostkust van Istrie, 5 km ten zuidoosten van Labin.

Rabac Kaart

Bekijk map

Havenadres

Venezia

Labin, 52221, Croatia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen