veerboot Puttgarden

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Puttgarden Routes

Speciale aanbieding

Bent u op zoek naar een overtocht van of naar Puttgarden? Op deze pagina vindt u alle praktische informatie. Bekijk de dienstregelingen van verschillende veerboot maatschappijen en boek direct bij AFerry.

Van Puttgarden naar ...

De haven van Puttgarden is verbonden met die van Rodby in Denemarken. De overtocht duurt ongeveer 45 minuten en word verzorgd door Scandlines.

De boten van Scandlines

Ondanks dat de reis kort is, zijn er meer dan genoeg facliteiten aan boord. Er zijn meerdere plekken waar u wat te eten en drinken kunt halen. Daarnaast zijn er winkels aan boord en zelfs een vergaderzaal voor maximaal 14 personen. Er is ook aan de kinderen gedacht met een speelplaats en een plaats waar u de baby kan verschonen. Alle schepen zijn toegankelijk voor passagiers in een rolstoel en beschikken over een invalidentoilet.

  • veerboot Puttgarden
  • veerboot Puttgarden
  • veerboot Puttgarden

Faciliteiten in de haven van Puttgarden

De haven van Puttgarden is niet al te groot, maar de haven beschikt over genoeg faciliteiten om het wahten op uw overtocht prettig te maken. Uiteraard zijn er toiletfaciliteiten aanwezig en kunt ut wat eten of drinken in het restaurant of cafe. Mocht u nog wat vergeten zijn dan kunt u kijken of het eventueel nog in de winkels op de haven te koop is.

Routebeschrijving naar de haven van Puttgarden

Per Auto:

De ferry haven van Puttgarden is gemakkelijk over de weg te bereiken. Volg vanuit Hamburg de snelweg A1, neem vervolgens de secundaire weg de E47 (B207) rechtstreeks naar de ferry terminal op het eiland Fehmarn.

Per Bus:

De ferry haven van Puttgarden kan vanuit Kiel per bus worden bereikt.

Per Trein:

Vanaf het treinstation in Hamburg/Lübeck rijdt er geregeld een trein naar Puttgarden.

Puttgarden Kaart

Bekijk map

Havenadres

Scandlines

Puttgarden Fährhafen, Fehmarn, 23769, Germany

Scandlines

Puttgarden Fährhafen, Fehmarn, 23769, Germany

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen