veerboot Puerto Rosario

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek een veerboot naar Puerto Rosario met AFerry.be. Neem de veerboot naar Puerto Rosario vanuit de haven van Las Palmas de Gran Canaria of Arrecife met de veerbootmaatschappij Trasmediterranea. Boek een veerboot van/naar Puerto Rosario veilig en in real time op AFerry.be. Vraag nu snel en gemakkelijk online de prijs op voor uw overtocht van/naar Puerto Rosario op AFerry.be.
  • veerboot Puerto Rosario
  • veerboot Puerto Rosario
  • veerboot Puerto Rosario
Puerto Rosario is een Canarische gemeente in het noordelijk deel van het eiland in de provincie Las Palmas op de Canarische eilanden. In het Westen en Noorden van Puerto Rosaria liggen voornamelijk de woongebieden en in het Zuiden bevinden zich een aantal bedrijven, supermarkten en hotels, allemaal op korte afstand van de belangrijke wegen. Het strand en de haven van Puerto Rosario liggen in het Oosten. Puerto Rosario wordt omgeven door onvruchtbaar land, waaronder een woestijnachtig landschap.

Puerto Rosario Kaart

Bekijk map

Havenadres

Naviera Armas

Puerto del Rosario, 35600 - Puerto del Rosario, Canary Islands (Fuerteventura)

Trasmediterranea

León y Castillo, 58, C.P. 35600, Canary Islands (Fuerteventura)

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen