Pozzuoli Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Pozzuoli is een stad in de provincie Napels. Met Medmar kan u vanaf hier uw overtocht nemen naar het prachtige eiland Ischia. Op deze pagina staan alle dienstregelingen, tarieven en speciale aanbiedingen voor u verzameld. In een ogenblik vind u alle informatie die u nodig heeft en kan u gemakkelijk uw tocht boeken.

  • Pozzuoli Boten
  • Pozzuoli Boten
  • Pozzuoli Boten

Ferries van en naar Pozzuoli

Medmar heeft op dit moment een vloot met 14 fantastische schepen. Allemaal uitgerust met de beste faciliteiten zodat uw reis zo aangenaam mogelijk verloopt. Op de korte routes worden kleinere schepen ingezet, met de daarbij behorende faciliteiten. Voor de langere overtochten wordt gebruik gemaakt van grotere schepen zoals de LORA D'Abundo, welke van de beste faciliteiten is voorzien. Deze veerboot kan tot 900 passagiers en 110 auto's vervoeren terwijl het een snelheid behaald van 19 knopen (35 km/h).

Pozzuoli Kaart

Bekijk map

Havenadres

Medmar

Largo S Paolo, 80078, Pozzuoli, Naples, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen