veerboot Porto Vecchio

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Porto Vecchio

Boek uw ferry overtocht tussen Porto Vecchio op Corsica en de ferry haven van Marseille in Frankrijk met de veerbootmaatschappij SNCM op AFerry.

De ferry haven van Porto Vecchio ligt in het zuidoosten van Corsica op ong. 25 km van Bonifacio. Het is de op 2 na grootste stad van het eiland na Bastia en Ajaccio. Porto Vecchio, ooit een belangrijke marinehaven, is tegenwoordig een bloeiende toeristische bestemming en heeft alles wat een toerist zich maar kan wensen. U vindt hier een aantal mooie stranden. Het beroemste strand in dit gebied is Palombaggia. Landinwaarts ligt het imposante gebergte de "Aiguilles de Bavella".

  • veerboot Porto Vecchio
  • veerboot Porto Vecchio
  • veerboot Porto Vecchio

Ferry haven Porto Vecchio faciliteitenDe faciliteiten in de ferry haven van Porto Vecchio zijn beperkt.

Ferry haven Porto Vecchio routebeschrijvingPer Auto
De ferry haven van Porto Vecchio kan vanuit het zuiden worden bereikt via de N198 of N196. Neem eenmaal in de stad de D758 en sla na een paar honderd meter rechts af en rij de Rue du 9 Septembre in. Volg deze weg to de Quai Pascal Paoli. Sla uiteindelijk rechtsaf en volg de borden richting de ferry haven van Porto Vecchio.

Porto Vecchio Kaart

Bekijk map

Havenadres

La Meridionale

Quai de Syracuse, 20137 Porto Vecchio , Corsica

Corsica-Sardinia Ferries

Gare Maritime, 20137 Porto Vecchio , Corsica

Corsica Linea

Quai de Syracuse, 20137 Porto Vecchio, Corsica

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen