Poros Boten

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Het eiland Poros is de perfecte plek als u naar de hoofdstad van Griekenland wil. Het eiland ligt dicht bij Athene en heeft een direct verbinding. Het is een fantastisch eiland met de charme van het Griekse leven. Op deze pagina vind u informatie over de haven van Poros. Inclusief dienstregelingen, tarieven en speciale aanbiedingen voor uw overtocht.

Speciale aanbieding

  • Poros Boten
  • Poros Boten
  • Poros Boten

Hellenic Seaways is een van de grootste en bekendste Griekse ferry maatschappijen. Naast de gewone ferries maken ze ook gebruik van catamarans en snellere veerboten die tot 50% sneller zijn dan de normale veerboten. Hierdoor kunt u van eiland naar eiland gaan en houdt u tijd over om te genieten van de prachtige bestemmingen. De veerboten van Hellenic Seaways zijn modern en van alle gemakken voorzien.

Welke route u ook neemt vanaf Poros, we beloven u dat het een fantastische reis wordt met Hellenic Seaways.

Poros Kaart

Bekijk map

Havenadres

Hellenic Seaways

Akti Kalomoiras, 18020 Poros, Saronic Islands, Greece

Saronic Ferries

Akti Kalomoiras, 18020 Poros, Saronic Islands, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen