veerboot Porec

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Porec

Boek uw ferry overtocht tussen Porec in Kroatië en de ferry haven van Venetië in Italië met de veerbootmaatschappij Venezia Lines op AFerry.

De ferry haven van Porec ligt aan de westkust van Istrië in Kroatië en wordt beschermd tegen de zee door het eiland Sveti Nikola (Sint Nikolaas).

Porec staat bekend om het mooie natuurlijke landschap en stijgt als toeristische bestemming steeds meer in waarde. Het heeft een 37 km lange schitterende kustlijn die zich uitstrekt van de rivier Mirna dichtbij novigrad-Cittanova tot Fontana en Vrsar in het zuiden. De stad zelf is meer dan 2000 jaar oud en heeft dan ook een groot aantal historische gebouwen, kerken en verharde wegen uit de Byzantijnse, Venetiaanse en Romeinse tijd.

De Euphrasius basiliek uit de 6de eeuw valt onder het werelderfgoed van UNESCO en is bekend vanwege de prachtige mozaïeken. In de Grot van Baredine kunt u schitterende druipsteenformaties bewonderen.

In Porec vindt u talrijke hotels, appartementen, campings en kamers en het aanbod aan toeristische activiteiten is divers. Er is een groot aantal tennisvelden, fitnesscentra en sportterreinen. U kunt in Porec paardrijden, waterskiën, bungeejumpen, zeilen, duiken en nog veel en veel meer. Of ontdek Porec met het toeristentreintje dat regelmatig een rondrit maakt. Er is ook een gezellige jachthaven. Nabij Vrsar ligt een kleine luchthaven (Crljenka) dat voor vlieg- en luchtsporten wordt gebruikt.

  • veerboot Porec
  • veerboot Porec
  • veerboot Porec

Ferry haven Porec faciliteitenDe ferry haven van Porec beschikt slechts over basisfaciliteiten zoals toiletten, check-in balies en een wachtruimte. Op loopafstand van de terminal vindt u verschillende voorzieningen.

Ferry haven Porec routebeschrijvingDe ferry haven van Porec ligt in het stadscentrum. Loop langs de haven tot u de "Granicni Prijelaz Porec" douanepier bereikt voor hotel Neptunus en tegenover het eiland St. Nikola.

Porec Kaart

Bekijk map

Havenadres

Atlas Kompas

Obala marsala Tita 6, , 52440, Porec, Croatia

Commodore Cruises

Poreč, 52440, Croatia

Venezia

Porec Dock, 52440, Croatia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen