veerboot Poole

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Poole

Boek uw ferry overtocht tussen Poole de ferry haven van Cherbourg en St Malo in Frankrijk en de Kanaaleilanden Jersey en Guernsey met de veerbootmaatschappij Brittany Ferries en Condor Ferries op AFerry.

De ferry haven van Poole ligt aan de zuidkust van Engeland in de provincie Devon. De indrukwekkende natuurlijke haven is één van de grootste in de wereld.

De stad Poole is een populaire vakantiebestemming in de zomer, dankzij het mooie strand, het stadscentrum en de gezellige barretjes en restaurants. Sinds 1989 wappert op het nabijgelegen strand Sandbanks Beach de Vlauwe Vlag.

Er worden in Poole geregeld allerlei evenementen georganiseerd voor een spannend verblijf. Doe in het waterpark Absolute Aqua mee aan allerlei leuke wateractiviteiten. Het Alice in Wonderland Family Park is een geweldige plek voor een dagje uit met de hele familie.

  • veerboot Poole
  • veerboot Poole
  • veerboot Poole

Ferry haven Poole faciliteitenDe ferry haven van Poole heeft meerdere faciliteiten zoals telefoons, een cafetaria (alleen in de zomer), winkel, wisselkantoor en een verschoningsruimte voor baby's. Er rijdt een pendelbus voor voetpassagiers tussen de passagiersterminal en de ferry.

Ferry haven Poole routebeschrijvingPer Auto
Vanuit het Westen: volg de A35 naar Poole, neem vervolgens de A350 en volg de borden Ferries.
Vanuit het Oosten: volg vanuit Ferndown de A348 of de A35 vanuit Bournemouth. Zodra u Poole bereikt de borden Ferries volgen.

Per Bus
Er gaan diverse bussen (een aantal via Bournemouth) naar het busstation in Poole. Vanaf het treinstation kunt u een taxi nemen naar de ferry haven.

Per Trein
Er is een goede treinverbinding naar het treinstation in Poole. Vanaf het treinstation kunt u een taxi nemen naar de ferry haven.

Poole Kaart

Bekijk map

Havenadres

Brittany Ferries

New Harbour Road, Poole, Dorset, BH15 4AJ, United Kingdom

Condor Ferries

The Passenger Terminal, New Harbour Road South, Hamworthy, Poole, Dorset, BH15 4AJ, United Kingdom

LD Lines

New Harbour Road, Poole, Dorset, BH15 4AJ, England

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen