P & O Irish Ferries

P & O Ferries
kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Boek P & O Ferries online met AFerry.be. P & O Ferries runt een veerdienst van/naar de Engelse havens Mostyn, Liverpool en Fleetwood, de Ierse havens Rosslare, Dublin en Larne, Cairnryan en Troon in Schotland, en Cherbourg in Frankrijk. Boek P & O Ferries naar Mostyn Liverpool Fleetwood Rosslare Dublin Larne Cairnryan Troon of Cherbourg online en in real time met AFerry.be.

Overzicht

routes:
10
Kortste oversteek:
Calais - Dover
1 uur 30 min
Meest populaire route:
Calais - Dover
goedkoopste:
Calais - Dover
€ 149*
*Prijs op basis van:
  • Auto + 2
  • Geboekt: zondag 12 juli 2020
  • Reizen: zaterdag 7 november 2020

P & O Ferries Routes

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Calais - Dover
(P&O Ferries)
€ 149
  • Geboekt: zondag 12 juli 2020
  • Reizen: zaterdag 7 november 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2

Speciale aanbieding

P & O Ferries streeft ernaar om de hele familie tevreden te houden. Welke bestemming u ook kiest, er is vermaak aan boord voor alle leeftijden.

Programma's varieren per schip en route en al naar gelang de tijd van het jaar, maar P & O Ferries tracht ten alle tijden top cabaret te brengen, live music, swingende discoshows, de recenste films in onze bioscopen, spannende casino's ......en nog veel meer.

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Creches voor de kleinsten, entertainers en spannende spelletjes voor de oudere kinderen. Hoe oud de kinderen ook zijn, u kunt er zeker van zijn dat de verveling aan wal blijft.

Video

P & O Ferries YouTube Video

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen