veerboot Piombino

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Piombino Routes

Speciale aanbieding

Ferry haven Piombino

Boek uw ferry overtocht tussen Piombino in Italië en de ferry haven van Bastia op Corsica, Olbia op Sardinië en Portoferraio op Elba met de ferrymaatschappij Corsica Ferries en Moby Lines op AFerry.

De ferry haven Piombino ligt in de regio Toscanië in de provincie Livorno aan de oostkust van Italië tussen de belangrijke havens van Civitavecchia en Livorno.

De naam is afgeleid van piombo (lood). Piombino ligt recht tegenover het eiland Elba. Enkele kilometers ten noorden van Piombino lag de Etruskische stad Populonia. Dit is de enige grote stad die dit volk ooit aan zee gebouwd heeft. Piombino is van oudsher een centrum voor metaalbewerking vanwege het vele ijzererts dat hier te vinden is. Piombino heeft een aantrekkelijke oude stadskern, gezellige winkelstraten en verrukkelijke Italiaanse restaurants en de stranden rondom de stad zijn mooi.

  • veerboot Piombino
  • veerboot Piombino
  • veerboot Piombino

Ferry haven Piombino faciliteitenDe ferry haven van Piombino biedt passagiers tal van diensten en faciliteiten. Op het parkeerterrein zijn de eerste 2 uur parkeren gratis. Naast het terminal gebouw is een winkelcentrum waar u restaurants, winkels en veel andere nuttige faciliteiten zult vinden.

Ferry haven Piombino routebeschrijvingPer Auto
Vanuit het noorden van Italië:
Neem de A12/E80/Rosignano Marittima/Roma, u verlaat deze weg bij de afslag Rosignano Marittima en houdt links aan om de SS1/Roma/Cecina/SS206/Vada op te rijden. Neem vervolgens de afslag Venturina richting Piombino en rij de SS398 op. Ga naar rechts bij de Via della Base Geodetica SP23 en volg deze 8 km tot u bij de haven uitkomt (Porto di Piombino).
Vanuit het zuiden van Italië:
Neem de SS1 richting het noorden en rij de SS398 op. Ga naar rechts bij de Via della Base Geodetica SP23 en volg deze 8 km tot u bij de haven uitkomt (Porto di Piombino).

By Rail and Coach
Op ongeveer 80 meter van de terminal vindt u het treinstation Piombino Marittima.
In de zomer rijdt er een gratis busdienst tussen het treinstation, het terminal gebouw in de haven en het parkeerterrein.

Piombino Kaart

Bekijk map

Havenadres

Corsica-Sardinia Ferries

Piazzale Premuda Stazione Marittima, 57025 Piombino, Italy

Moby Lines

Piazzale Premuda, I - 57025, Italy

Toremar

Nuova Stazione Marittima, 57025 Piombino, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen